Dziś w menu

 

I ŚNIADANIE Naleśniki z komosy ryżowej z musem z mango na mleczku kokosowym
II ŚNIADANIE Twarożek z rzodkiewką
OBIAD Pierś z kurczaka w sosie curry z marchewką i brązowym ryżem
PODWIECZOREK Budyń waniliowy
KOLACJA Carpaccio z polędwiczki wieprzowej z musztardowym sosem BBQ

Today in Menu

I BREAKFAST Pancakes with quinoa and mango sauce
II BREAKFAST Cottage cheese with radish
LUNCH Chicken in curry sauce with carrots and brown rice
AFTERNOON SNACK Vanilla pudding
DINNER salad with pork sirloin and mustard BBQ sauce

Wybrane potrawy mogą różnić się od posiłków wymienionych w Menu, ze względu na Twoje wykluczenia bądź preperencje.
Zalecamy spożycie wszystkich pięciu posiłków, w odstępach 3, 4-godzinnych. Należy pamiętać o codziennym, regularnym uzupełnianiu płynów. Dobrze jest pić między posiłkami wodę mineralną oraz zieloną herbatę.

Niektóre posiłki korzystnie jest spożywać na ciepło. Potrawy można podgrzewać w kuchence mikrofalowej lub piecyku, uchylając folię.

HACCP
hccp
Ingrid Morgan
ingrid-morgan
Ladies Gym
ladies-gym
Selgros
selgros
City fit
cityfit
Fundacja DASZRADE
Fundacja Daszrade